Новини

Легендарна Тарноруда чекає ….

Що це за таке історичне місце – Тарноруда…

Отже, якщо ви шукаєте на свою буйну голову пригод і полюбляєте таємничі історії; якщо прагнете відкривати навіть у буденному незвичайне – вас чекає таємнича, загадкова, легендарна Тарноруда! Коло її шанувальників та однодумців зростає, і вже зовсім скоро, офіційно ми представимо увазі поціновувачів історії перший справжній фільм про середньовічну Тарноруду, знятий чудовою командою – хлопцями з Happy Day Production за ініціативи невгамовного, щиро закоханого у рідну Волочиську землю Андрій Майхер – людини, яка і мені відкрила це дивовижне місце та його історію, за що я тобі, Андрію, дуже вдячна!
“…Хотілось би поділитись емоціями від з’йомок Тарноруди… дуже багато незабутніх емоцій. – діляться хлопці з Happy Day Production своїми враженнями – Рекомендуємо всім побувати в цьому чудовому місці, адже “Історія є майбутнє твоє!”…
Хочемо передати вам чудові кадри. *Рекомендовано для перегляду людям, які ще не знають що це за таке історичне місце – Тарноруда….”
Нагадаю, що проект “Тарноруда” розвивається ВИКЛЮЧНО за приватної ініціативи та фінансування кола однодумців. Що ж, рухаємося далі!!!

Related posts

Свято в Тарноруді на Вознесіння!

admin

Паломництво до Тарноруди з міста Волочиськ 2013 !!

admin

Віртуальний тур по Зупинках паломницької ходи з Волочиська до Тарноруди 2013 року

admin

Leave a Comment