Новини

Видання- спецвипуск, присвячене історичній Тарноруді

13502135_1139076329469160_6595696860990681959_n

Оновлений спецвипуск Вечірні новини газета для усієї родини уже побачив світ! Повнокольорове видання- спецвипуск, присвячене історичній Тарноруді. Звичайно, цього занадто мало, аби презентувати Волочищину світу, але , як казав один з героїв “Володаря кілець” : “Варто ступити за поріг і дати волю ногам – невідомо, куди вони тебе заведуть….” 🙂
Відчуваю себе так само! 🙂
“Вечірні новини”у повнокольоровому, глянцевому, журнальному форматі, як завжди – у якісній поліграфії тепер виходитимуть раз на місяць і як завжди, розповідатимуть про чудові але невідомі загалу місця; цікавих, творчих людей, мешканців Волочищини, які щоденно просто роблять свою справу, не чекаючи визнання, грамот та нагород; про мистецькі дійства та неймовірні літературні побачення з відомими українськими письменниками тут, у Волочиську, у форматі авторського проекту Літературний туризм.
Ну а цим виданням про історичну Тарноруду завдячую Богу, який давав віри й натхнення, вірних друзів та однодумців. Дякую моїм чудовим Партнерам, авторам, моделям, веб-дизйнеру, коректору, та фотографам. А ще – усім, хто підтримував, вболівав, сприяв, просто був поряд! Усім їм – ВЕЛИКА ПОДЯКА!
Окрема подяка – усім “доброзичливцям”. Мене це завжди так стимулює!
Ну а придбати “Вечірні новини” можна у крамниці “Книжкова хата”

Related posts

Свіжий номер “Вечірніх новин” вже скоро!

МОЄ РІДНЕ СЕЛО – ДОБРОТИ І ЛЮБОВІ КРИНИЦЯ… Про день села в Тарноруді

admin

Богослужіння в день Св.Миколая у селі Тарноруда

admin

Leave a Comment